Andere uitstraling van je meubels

leren handgrepen

Kijk je naar een aantal verschillende meubels dan zal het je opvallen dat ze allemaal een ding gemeen hebben, ieder meubel is bijna voorzien van saaie handgrepen. Door eens wat anders te doen, krijg je meubels die uniek zijn en een hele andere uitstraling hebben. Gebruik leren handgrepen om je meubel niet alleen uniek maar ook stoer te maken, in ieder gewenst interieur kun je de handgrepen gebruiken. Verkrijgbaar in vele verschillende kleuren.

leren handgrepen

Geschikt voor in de keuken

Vaak wordt er gedacht dat in de keuken je geen gebruik kunt maken van andere materialen, maar de leren handgrepen kun je perfect monteren op de keukenkastjes. Worden ze vuil of komt er vet op dan zijn de handgrepen eenvoudig met een beetje water te reinigen zodat je weer van een mooie schone handgreep kunt genieten. Wat voor keuken je ook hebt, de handgrepen zijn voor ieder model keuken geschikt. Bij een strakke moderne keuken breek je dit met de natuurlijke materialen.

Stel je eigen handgreep samen

Je kunt naar wens en het formaat van je keuken of kast, je eigen leren handgrepen samenstellen. Zitten er al gaten in de deurtjes of laden, dien je wel rekening te houden met deze maten, het beste is om met een stukje papier te testen of het formaat correct is van de handgreep. Weet je zeker wat je nodig hebt, kun je op de website van leren-handgreep.nl de maten eenvoudig invullen. Je kunt kiezen uit de verschillende modellen en kleuren om een geschikte handgreep te vinden.