Badkamer renovatie in Eindhoven door een professioneel bedrijf

Badkamer renovatie in Eindhoven

Wij hebben een badkamer renovatie in Eindhoven laten uitvoeren door een heel erg fijn bedrijf.  Mijn vrouw en ik wilde al heel erg lang nieuw sanitair en nieuwe tegels. Na lang zoeken hebben wij eindelijk de juiste stukken gevonden die mijn vrouw en ik beide mooi vonden voor de ruimte. Het was best wel een zoektocht geweest aangezien ik van donkere kleuren houd en mijn vrouw juist van lichte kleuren. Wij wilde niet te snel beslissen en echt iets vinden waar wij beide volledig achter stonden. Uiteindelijk zijn we gegaan voor tegels in verschillende lichte en donkere kleuren die in een mooi patroon in de douche komen.

Sanitair

Een mooie badkamer renovatie in Eindhoven

Wij wilde de badkamer renovatie in Eindhoven door een professioneel bedrijf laten doen. Via een vriend van mij kwam ik bij een goed en betrouwbaar bedrijf terecht. Samen met mijn vrouw maakte ik daar een afspraak, want wij wilde graag de opties bespreken. Het was erg fijn om met hen in gesprek te zijn, zo kwamen wij er gelijk achter wat wel en niet kon. De medewerkers vonden onze tegelkeuze heel erg mooi. Wij plande samen de dagen in dat het bedrijf bij ons langs zou komen en alles zou vernieuwen.

Sanitair

Het resultaat ziet er prachtig uit

Een aantal dagen later kwam het bedrijf langs om de badkamer renovatie in Eindhoven uit te voeren. De medewerkers gingen direct aan de slag. Jij kon echt zien dat zij dit vaker hadden gedaan, want ze waren ontzettend snel. Binnen de kortste keren waren de eerste tegels op de muur gevestigd. Na mate het einde in zicht kwam, konden mijn vrouw en ik echt niet meer wachten. Het uiteindelijke resultaat zag er echt prachtig uit. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe badkamer en raden dit bedrijf dan ook aan iedereen aan.