Beschermd en toch vrijheid

glasschuifwand Verasol

Wanneer je een overkapping hebt in de tuin wil je er optimaal van kunnen genieten, helaas hebben we in Nederland nog wel eens te maken met een bui regen of andere slechte weersomstandigheden. Toch hoeft dit geen belemmering te zijn om niet buiten te zitten, met een glasschuifwand Verasol zorg je ervoor dat je zomer en winter onder de overkapping kunt zitten. Je creëert als het ware een echte tuinkamer, die je in de zomer open kunt schuiven om te genieten van de frisse lucht.

glasschuifwand Verasol

Verschillende uitvoeringen

Met als de modellen van de overkappingen, heb je voor een glasschuifwand Verasol ook verschillende uitvoeringen. Welk model je ook kiest, je kiest voor gebruiksgemak en een luxe uitstraling voor je serre. De handige meeneemers op de glazen delen, zorgen dat je in een beweging de wanden open of dicht kunt doen. Eventueel kun je de overkapping afsluiten met een cilinderslot zodat onbevoegden er niet in kunnen. Op deze manier is het mogelijk je tuinmeubilair gewoon te laten staan. 

Luxe uitstraling

Wil je optimaal genieten en een luxe uitstraling van je overkapping, dan is het laten plaatsen van een glasschuifwand Verasol een uitstekend idee. De wand is van veiligheidsglas vervaardigt, je bent er dus zeker van dat je veilig je overkapping open doet en weer afsluit. Natuurlijk is ook gedacht aan het gemak, de lage rail zorgt ervoor dat deze eenvoudig te onderhouden is en je er niet over struikelt. De wand werkt uitstekend op kunststof wieltjes die tevens onderhoudsvrij zijn.