trapleuning zwart

Blikvanger: trapleuning zwart

Zelf ben ik groot fan van veel licht in huis, grote ramen en witte muren zijn hierbij onmisbaar. Toch wil ik graag wat meer karakter, anders wordt veel wit al snel steriel. Om dit met zo min mogelijk aanpassingen te bereiken, gebruik ik graag zwarte details die een sterk contrast geven. Hierbij kun je denken aan zwarte boekenplanken, zwarte kussens of boeken met zwarte kaften. Onlangs heb ik een wat groter item laten vervangen door een zwarte variant: de trapleuning zwart. Het resultaat is nog beter dan verwacht, het geeft direct een heel andere uitstraling aan de hal en overloop.

trapleuning zwart

Op maat gemaakt

De trap waarvan ik de leuningen heb vervangen, heeft geen standaard afmetingen waardoor ik me afvroeg of ik makkelijk aan een leuning kon komen. Gelukkig was dit veel eenvoudiger dan gedacht. Een standaardmaat paste niet, zoals verwacht, maar het was een fluitje van een cent om er een op maat te laten maken.

v

Interesse?

Dankzij de zwarte trapleuning heb ik eindelijk het statement in huis waarvan ik niet wist dat ik er naar op zoek was. Klinkt dit als iets dat jij ook wilt hebben? Neem dan een kijkje op https://houtcompleet.nl/trappen en bepaal of zij jouw wensen kunnen vervullen.