Boeidelen van kunststof bieden u verschillende voordelen

Boeidelen

Steeds vaker kiezen consumenten voor boeidelen van kunststof, als een alternatief voor houten boeidelen. Wat maakt dat deze kunststoffen variant zo aan populariteit wint momenteel? In dit artikel zoomen we in op de voordelen van kunststoffen boeidelen ten opzichte van houten varianten. Keralit is een Nederlandse aanbieder van gevel- en dakrandpanelen, waar de boeidelen een voorbeeld van zijn. Het bedrijf biedt enkel modellen van kunststof aan, om consumenten van een duurzame oplossing te kunnen voorzien. De duurzaamheid van kunststoffen boeidelen is een van de redenen om voor deze variant te kiezen.

Kleuren

Veel minder onderhoud aan boeidelen van kunststof

Wanneer u voor het gebruik van houten boeidelen zou kiezen, zou u deze dakrandpanelen zeker eens per vijf jaar opnieuw moeten schilderen. Het hout wordt aangetast door de verschillende weersinvloeden, met alle gevolgen van dien bij een slecht onderhoud. Niet alleen is het gevaarlijk om op grote hoogte te werken, ook zien veel mensen op tegen deze nare klus. Met kunststof boeidelen hoeft u de dakrandpanelen enkel eens in de zoveel tijd af te nemen met een doekje of een hogedrukspuit. Zo voorkomt u dat uw woning een onverzorgde uitstraling krijgt. De kunststoffen boeidelen zelf gaat vele jaren mee, waardoor dit zelden vervangen hoeft te worden.

Schilder

Keuze uit tal van verschillende mogelijkheden

Een andere reden om voor kunststoffen boeidelen te kiezen, is de variatie aan mogelijkheden die u heeft. Kiest u bijvoorbeeld voor een donkere kleur boeidelen van kunststof, of geeft u de variant aan een lichtere kleur? De diversiteit aan mogelijkheden maakt, dat u altijd een type boeidelen vindt die op uw wensen en de huidige stijl van uw woning aansluiten. De kleur van de boeidelen mag bijvoorbeeld niet te sterk afwijken van de kleur van uw stenen. Dit kan een woning een rommelige look geven! Bij twijfel is het altijd mogelijk om een kleurmonster op te vragen.