Bouw-handel de lichtkoepel specialist waar ik voor kies

Bouw-handel de lichtkoepel specialist

Bouw-handel de lichtkoepel specialist heeft mij heel erg goed geholpen, toen ik materialen voor mijn verbouwing nodig had. Aangezien ik zelf mijn woning ging verbouwen, had ik nog best wel wat nodig. Mijn vrouw en ik wilde graag een raam in het plafond van de uitbouw. De uitbouw hebben wij ongeveer vijf jaar geleden laten bouwen. Wij waren toen erg blij met het ontwerp en het resultaat. Nu vijf jaar later willen wij er toch iets aan aanpassen. Het lijkt ons namelijk erg fijn om wat meer zonlicht in huis te hebben. Zeker omdat wij veel planten in onze uitbouw hebben staan.

Bouw-handel de lichtkoepel specialist

Bouw-handel de lichtkoepel specialist

Ik heb Bouw-handel de lichtkoepel specialist opgebeld voor hulp, toen ik naar de juiste materialen aan het zoeken was. Doordat ik nog nooit eerder een koepel heb ingebouwd, wist ik niet precies wat ik er voor nodig had. Gelukkig is het bedrijf goed telefonisch bereikbaar, dus ik besloot te bellen. Een vrouw met een vriendelijke stem nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Aan haar verteld ik dat ik opzoek was naar een koepel voor in een uitbouw. Ik vroeg of zij de voor en nadelen van alle koepels kon vertellen die zij aanboden online in de webshop.

Bouw-handel de lichtkoepel specialist

Goed geholpen

Na een lang telefoon gesprek kon ik eindelijk een keuze maken. De vrouw aan de telefoon heeft erg veel productkennis en had alles erg duidelijk uitgelegd. Ik kwam tot de conclusie dat ik graag een koepel wilde die open kon. Zo kon het lekker doorwaaien en kwam er meer frisse lucht naar binnen. Dat is goed voor alle planten die in de uitbouw staan. Ik bedankte de vriendelijke vrouw aan de telefoon voor al haar advies en uitleg. Wat fijn dat dit bedrijf mij zo goed heeft kunnen helpen.