Bouwen met plaatmaterialen

Limtrade

Met OSB platen kun je diverse bouwwerken afwerken, en een constructie verstevigen. Omdat het materiaal geen gaten of scheuren bevat, is het perfect te gebruiken voor constructies, het materiaal is watervast verlijmd en in drie lagen opgebouwd. Hierdoor is het een zeer stevige plaat om stabiele en stevige bouwwerken te maken, omdat ze relatief voordelig zijn is de plaat erg populair. Osb platen klasse 3 zijn ook bestand tegen vocht, een belangrijke eigenschap van deze klasse.

Limtrade

Perfect voor vloeren en daken

Met osb platen klasse 3 kun je perfect daken, vloeren en andere dragende constructies maken, groot voordeel is dat de plaat bestand is tegen vocht. Maar ook voor meubels en bijvoorbeeld wanden kun je de platen uitstekend gebruiken, ze zijn eenvoudig te verwerken en zijn duurzaam opgebouwd uit houtvezels. De platen zijn ook perfect om te gebruiken als vloerplaten, omdat ze er decoratief uitzien zijn ze prima geschikt in een industriële ruimte. De platen kunnen zowel worden gelijmd als met nagelpluggen worden vastgelegd.

Voordelig geprijsd

Ben je op zoek naar een voordelige aanbieder van osb platen klasse 3, dan ben je bij limtrade.nl aan het juiste adres. Wanneer je ook platen koopt je profiteert altijd van de voordeligste prijzen, ideaal als je geen tijd hebt om de platen te halen. De webshop bezorgt ze zelfs lekker makkelijk bij je thuis, hierdoor kun je doorgaan met bouwen of verbouwen zonder kostbare tijd te verliezen door het halen van materialen. De platen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, hierdoor worden ze veel gebruikt.