Dakdekker Nijmegen

Wanneer je een dakdekker nodig hebt, kan ik je van harte dakdekker Nijmegen aanbevelen. Wij kregen tijdens een weekend ineens een heftige lekkage in de keuken. Het lek zat op het platte dak van een aangebouwd stuk, waarin onze keuken is gesitueerd. Plotseling zag ik bruine, vieze plekken en druppels die aan het plafond hingen. Het was zaterdagochtend toen we dit ontdekten. We bedachten dat we daar niet een heel weekend mee konden gaan zitten. Het wordt van kwaad op erger. Onze buurman raadde aan om met Dakdekker Nijmegen contact te zoeken. Een professioneel bedrijf die 24 uur per dag klaarstaat om je van dienst te zijn.

Reparatie

Wij hebben direct gebeld en binnen 2 uur stond er een dakdekker op de stoep. Met een bepaalde lamp heeft hij de lekkage opgespoord. Het lek was snel gevonden. Dakleer was op bepaalde punten losgelaten en regen en wind hadden vrij spel. Dakdekker Nijmegen vertelde dat dit lek er al een poosje zat omdat er een grote natte plek in het houtwerk te zien was. Op een fout moment sijpelt het water zo door het plafond en heb je water in je huis.

De dakdekker heeft alle materiaal en gereedschap bij zich. Gelukkig hoefde niet het hele dakleer vernieuwd te worden, maar toch wel ruim 2 vierkante meter. Het oude stuk is verwijderd en het nieuwe stuk direct daarvoor in de plaats gekomen. Dezelfde middag was de dakdekker al klaar en konden wij “droog” het weekend in.