Dakdekkersbedrijf kon de lekkage snel verhelpen

dakdekkersbedrijf

Laatst hebben mijn vrouw en ik een dakdekkersbedrijf moeten inschakelen. Wij hadden namelijk een lekkage in het dak ontdekt. Ik moest op de zolder zijn om iets op te bergen wat wij niet meer gebruikte. Toen ik daar aan kwam, stapte ik opeens in een natte plek. Ik knipte het licht aan en zag tot mijn grote verbazing een hele grote plas water op de vloer liggen. Het had al een paar nachten achter elkaar heel hard geregend. Het dak kon waarschijnlijk al die plotselinge buien niet aan. Mijn vrouw en ik konden van geluk spreken dat het lek niet boven belangrijke spullen zat.

Dakisolatie

Schakel ook dit dakdekkersbedrijf in

Aangezien er nog meer regen op de planning stond, belde ik gelijk een dakdekkersbedrijf op voor het dak. Er zat er gelukkig eentje dicht bij ons in de buurt waar wij veel goede verhalen over hadden gehoord. Een vriendelijke vrouw nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Aan haar legde ik uit dat ik een lek had ontdekt en dat die zo snel mogelijk gemaakt moest worden. De vrouw vertelde mij het heugelijke nieuws dat er diezelfde dag nog iemand kon langskomen. Daar waren mijn vrouw en ik heel erg blij mee.

Dakisolatie

Wat een goede service

Een vriendelijke medewerker van het dakdekkersbedrijf kwam die middag bij ons langs. Ik bedankte hem dat hij zo snel tijd voor ons had. Samen met hem liep ik naar boven om het lek te laten zien. Al snel had hij het probleem gevonden en ging aan de slag. Toen ik een tijdje later ging kijken hoe het ging, vertelde de man dat hij al bijna klaar was. Jij kon echt merken dat deze man wist wat hij deed, hij was een echte vakman. Mijn vrouw en ik bedankte de man hartelijk toen hij alles gerepareerd had.