De doe het zelf zonnepanelen van MDG Solar

Logo-MDG-Solar

Ben je op zoek naar doe het zelf zonnepanelen omdat je een handige doe het zelver bent en voordeliger uit wilt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van jouw woning? Dan kun je met de doe het zelf zonnepanelen pakketten an MDG Solar tot wel 40 % voordeliger uit dan wanneer je het laat plaatsen door een installateur. 

Hoogwaardige kwaliteits zonnepanelen

MDG Solar hecht zeer veel aarde aan de kwaliteit van de producten die zij aanbieden.  Op een aankoop zul je daarom ook tussen de 10 en 15 jaar garantie ontvangen. Het plaatsen van zonnepanelen in de winter klinkt misschien wat vreemd maar er zitten erg veel voordelen aan. De zonnepanelen presteren namelijk beter in koude omstandigheden omdat de lading met koude temperatuur goed gescheiden blijft.  Wanneer het een warme zomerdag is zal de geleidbaarheid namelijk toe nemen waardoor de lading niet goed gescheiden kan worden. het gevolg hiervan is dat de spanning in de omvormer daalt en de zonnepanelen niet optimaal kunnen presteren. Als er in de winter een klein laagje snel op de zonnepanelen ligt zullen ze optimaal kunnen presteren. Sneeuw weerkaatst het zonlicht namelijk waardoor de zonnepanelen meer zonlicht op kunnen vangen. 

Zonnepanelen-pakketten

Een zorgvuldig gekozen assortiment 

De AEG zonnepanelen zijn gemaakt van zeer zorgvuldig geselecteerde en geteste componenten voor de hoogste kwaliteit, een lange levensduur en betrouwbare rendementen. Als je besluit om over te gaan tot een aankoop zullen de zonnepanelen binnen 2 tot 4 werkdagen geleverd worden.