De zonnewijzers van De Groene Vakspecialist!

Wij van De Groene Vakspecialist houden ervan mensen te kunnen helpen met het design, inrichting en onderhoud van de tuin. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met de verkoop van beelden, potten, zonnewijzers , fonteinen, vijvers en meer. Onze winkel is gevestigd in Veenendaal. Naast de winkel hebben wij ook een webshop waar wij meer dan 4000 producten verkopen.

Wat zijn zonnewijzers eigenlijk?

Een zonnewijzer is een instrument om de tijd aan te geven door middel van de stand van de zon. Ieder moment van de dag staat de zon anders op de aarde. Een zonnewijzer heeft een punt dat omhoog wijst, hieruit ontstaat schaduw. De schaduw die hier vanaf komt laat de tijd zien. Zonnewijzers komen van voor Christus. Tegenwoordig gebruiken veel mensen een zonnewijzer voor de sier. Vele weten misschien niet eens hoe zij een zonnewijzer moeten lezen.

Review klant zonnewijzers

‘’Wij hebben onlangs een zonnewijzer gekocht bij De Groene Vakspecialist en die hebben zij voor ons in de goede stand neergezet. Wij zijn erg blij met de service en met het resultaat. Binnenkort willen wij onze tuin onder handen nemen, wij gaan hier zeker voor naar De Groene Vakspecialist. Zij kunnen ons advies geven en helpen bij de inrichting.’’

Contact

Heeft u nog vragen voor ons of advies nodig over de tuin? U kunt ons gerust komen bezoeken in de winkel of het contactformulier invullen op de website. Wij hopen u te kunnen helpen met de inrichting of design van uw tuin.