Decorette Asten, persoonlijk, dichtbij en ervaren interieuradvies

Decorette Asten

Van wens tot werkelijkheid

Om het droominterieur en de wensen te realiseren die jouw dromen overstijgen, luisteren wij in de eerste plaats naar wat jij verlangt. Decorette Asten is de woonwinkel die jouw voorkeur, onbetwistbare smaak en stijl vertaalt naar een realiseerbaar project. Het thuisgevoel is een uniek gevoel. Het sluit aan bij jouw inrichting van vandaag, of je wil net resoluut nieuwe wegen verkennen. De ervaren en deskundige medewerkers van Decorette gaan met jouw informatie en hun accurate vakkennis aan de slag om tot creatieve hedendaagse realisaties te komen. Jouw betrokkenheid en tevredenheid van begin tot oplevering van het totaalproject zijn onvoorwaardelijk.

Gericht stijladvies

Met meer dan 50 woonwinkels zijn we altijd dichtbij. Om jou te adviseren en inspireren teren we op 50 jaar ervaring in en vakkennis van woontrends. Onze woonexperts informeren en begeleiden jou gericht in een eindeloos aanbod aan decoratie, stoffen, vloeren en accessoires. Het advies van onze gedegen specialisten is verrijkend en steeds vrijblijvend. We ontwikkelden daarnaast een unieke interieurtest op basis waarvan we met jou objectief aan de slag kunnen.

Decorette Asten

Van naald tot draad

Ons aanbod voor jou gaat verder. Van het aankleden van een vloer tot behang en verf voor de wanden, en natuurlijk ook meubels, verlichting en woonaccessoires vind je in vele stijlen bij Decorette. Voor groot en klein, strak of sierlijk, modern of klassiek, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij reiken raamdecoratie en verlichting aan om de juiste accenten in jouw interieur te beklemtonen. Belichting en schaduwspel zorgen immers voor de juiste invulling van de ruimte. Onze domotica-systemen maken het niet enkel een totaalproject, maar een totaalbeleving. Zelfs de montage, schilder- of behangservice – en bijgevolg jouw gemoedsrust – is inbegrepen in onze service.

Voel je thuis

Ervaar zelf in onze sfeervolle woonwinkel wat wij voor jou kunnen betekenen. Je bent er verzekerd van een uitgebreid aanbod, stijlvolle interieurs, accessoires en gepersonaliseerd advies op maat. We onthalen jou met de glimlach en je wandelt minstens met tal van creatieve ideeën en een goed gevoel naar huis. Maar het meest vereerd voelen wij ons, wanneer wij van jouw huis een thuis kunnen maken.