Drie voordelen van een PVC vloer

Het kiezen van de juiste vloer is niet voor iedereen even makkelijk. Er zijn tegenwoordig veel types vloeren die passen bij de verschillende huisstijlen. De één houdt van een natuurlijke uitstraling en kiest voor een houten vloer, de ander kiest liever voor een tapijtvloer. Steeds vaker zien we dat mensen kiezen voor een PVC vloer. Niet zo gek, want de PVC vloeren van Martijn de Wit kennen veel voordelen. In deze blog beschrijf ik de top drie voordelen van deze vloeren.

Lijkt het echt!

Veel mensen denken bij PVC vloeren al snel aan namaak vloeren die verre van echt eruit zien. Echter is dit tegenwoordig zeker niet meer het geval. De vloeren zijn zo ver doorontwikkeld dat ze tegenwoordig eruit zien als de echte houten vloeren.

Handig!

De vloeren zien er niet alleen echt uit, maar ze zijn ook nog is enorm functioneel. Zo dempen de PVC vloeren veel geluid en zijn ze perfect te combineren met vloerverwarming.

Gaan lang mee

PVC vloeren kosten relatief veel, maar op lange termijn zijn het hele duurzame vloeren. PVC is een sterke stof dat zeker wel tegen een stootje kan. De vloer is makkelijk te onderhouden en in tegenstelling tot de houten vloer, kan de PVC vloer wel tegen vocht. Op lange termijn is er dus minder slijtage, wat de levensduur vergroot.

Wil jij nou alles weten over PVC vloeren? Neem dan een kijkje op www.martijndewitvloeren.nl. Martijn de Wit is een specialist in vloeren en kan jou helpen om de perfecte vloer voor jouw woning te vinden.