Echt resultaat van deze maatwerk meubels

Mijn woonkamer is groter dan je je wellicht kunt voorstellen, die beslaat namelijk de volledige oppervlakte van mijn huis, aangezien ik een oude loods bewoon, waarvan ik enkel de achterzijde heb doorgetrokken als vide. De ruimte is dus immens groot en hoog en dus kan je zo’n enorme ruimte niet gaan inrichten met kleine meubels, die verdwijnen er dan helemaal in. Dat was dus zeker niet de bedoeling hier in huis en dus ben ik gaan rondkijken naar wat de mogelijkheden voor echt grote meubels waren. Die bleken in de standaard fabricage nogal gering, er is niet bepaald een grote markt voor namelijk.

Passend meubilair voor de ruimte

Ik moest het dus in een andere hoek zoeken en dat heb ik ook gedaan – ik vond mijn antwoord bij de firma Wortman. Bij hen kon ik terecht voor maatwerk meubels en dat bleek de oplossing! Ik heb nu bijvoorbeeld een eettafel laten maken door hen, een van wel zes meter lang. Denk maar niet dat je dat bij een woonboulevard ooit zult treffen! Bovendien is het in het prachtigste materiaal afgewerkt, namelijk teak, en is het een zeer bijzonder, robuust geheel geworden.