Een gevel voor jaren

gevelbekleding plastica

Gemetselde gevels iedereen kent ze wel, of het nu een bedrijfspand is of een woning overal worden ze gebruikt. Wanneer je een unieke gevel wilt voor je woning, is het aan te raden de gevelbekleding te gebruiken van Pastica.nl. Gelukkig ben je niet heel beperkt want er zijn een aantal materialen waaruit je kunt kiezen, neem je een prachtige houten gevel of ga je voor kunststof waarbij je niet veel onderhoud hebt. Ook de houten gevels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kwaliteiten.

Houten gevels

De houten gevelbekleding van Plastica.nl kenmerkt zich door de kwaliteit, vele jaren blijft de houten bekleding prachtig op de gevel. Cape Cod bijvoorbeeld is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, de houtsoort is geproduceerd van Australisch Ecalyptus hardhout. Voordeel is de minimale opname van vocht en de duurzaamheid, de panelen zijn vrij van barsten, scheuren en knoesten. Ook is er binnen het assortiment aluminium gevelbekleding, dit materiaal is te gebruiken als cassette of als vlak paneel.

gevelbekleding

Altijd duurzaam materiaal

Welke gevelbekleding je ook gebruikt voor je gevel, bij Plastica.nl heb je altijd de zekerheid dat je te maken hebt met een duurzame gevel. Ook de kunststof gevelpanelen blijven voor jarenlang mooi, hierbij valt op de kleurechtheid van de panelen. Waar voorheen panelen van kleur vaag werden, is dit bij deze gevelpanelen niet zo. Rood blijft echt rood, en bijvoorbeeld geel wordt geen licht geel maar blijft fel geel. Zo kun je er vanuit gaan dat je een echte duurzaam materiaal hebt waar je jaren plezier van hebt.