Advies

Een op maat gemaakte sauna kopen

Een sauna kopen is niet iets wat de meeste mensen vaak doen. Het is dan ook goed om je voor te laten lichten over de mogelijkheden. Er zijn zo veel mogelijkheden om een sauna voor thuisgebruik aan te schaffen. Een op maat gemaakte sauna of een standaard cabine, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Sauna kopen

Een traditionele Finse sauna kopen

Wil je een echte sauna kopen dan kies je voor een traditionele Finse sauna. Er wordt ook wel eens gesproken over infrarood sauna’s maar dit is eigenlijk geen echte sauna. We kunnen het daarom beter een infrarood cabine noemen. Ook dit heeft voordelen voor thuisgebruik. Een adviseur kan je de verschillen uitleggen maar als je vaak in de sauna komt dan weet je dat waarschijnlijk zelf ook al heel goed.

Wellness

Maatwerk sauna

Wanneer je kiest voor maatwerk dan kun je een sauna kopen die echt helemaal past bij jouw wensen. Hij wordt immers helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen en idee├źn. Als je hiervoor kiest is het belangrijk om naar een specialist te gaan. Een ervaren saunabouwer die jouw wensen kan vertalen naar een concreet ontwerp. Je kunt natuurlijk gewoon een standaard sauna kopen maar voor het echte wellness gevoel zijn er ook een heleboel opties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan lichttherapie met ledverlichting, geurtherapie door kruidenaroma’s, ingebouwde luidsprekers zodat je lekker muziek kunt luisteren in de sauna. Bovendien is een combinatie met infrarood mogelijk.

Alles op het gebied van wellness

Je kunt een sauna kopen bij Bodyfit. Zij zijn gespecialiseerd in wellness en bouwen maatwerk sauna’s. Wil je naast je sauna ook een jacuzzi? Of een buitendouche om na je saunabezoek weer lekker af te spoelen? Ook daarvoor kun je terecht bij Bodyfit. Breng een bezoek aan de showroom en laat je inspireren en informeren. Je vindt de showroom van Bodyfit in Zeewolde.