Een prachtige tuin

Gras en Groen

Ieder jaar is het weer ergernis over je tuin, kale plekken in het gras en wat je moet doen om  het gras weer mooi te krijgen. Neem nu voor eens en voor altijd afscheid van die lelijke grasmat en ga voor een echt mooi groene grasmat, met kunstgras van Gras en Groen weten we zeker dat je tuin het hele jaar door prachtig is. Hierbij heb je de keus om het gras zelf te leggen, of je laat het leggen door de specialisten van het bedrijf. Op deze manier heb je de perfecte grasmat zomer en winter in je tuin.

Gras en Groen

Voordelen van kunstgras

In de loop der jaren is kunstgras veel populairder geworden, vroeger zag je direct of je te maken had met kunstgras. Tegenwoordig is het gras niet meer van echt te onderscheiden, je hoeft niet meer te maaien en sproeien om een mooie tuin te hebben. Ideaal als je kinderen hebt die in de tuin willen spelen, want met kunstgras van Gras en Groen hebben de kleintjes geen vieze handjes en schoenen meer. Ook niet na een bui regen die op je gazon is gevallen.

Doel van je gazon

Om te bepalen welk kunstgras geschikt is moet je nagaan wat het doel is, wil je gewoon een mooi gazon of gaan er ook kinderen op spelen? Gras en Groen heeft gras in verschillende kwaliteiten voor je tuin, kies altijd een soort die mooi rechtop blijft staan en niet snel plat ligt. Kunstgras met lange vezels is wel duurder maar het ziet er ook heel echt uit, deze overweging moet je ook maken als je kunstgras in je tuin wilt hebben.