Een schone spa met de spafilters van Bodyfit

Wellness

Filters voor mijn spa koop ik altijd in de webshop van Bodyfit.  Mijn spa kocht ik een aantal jaren geleden ook bij Bodyfit. In de winkel in Zeewolde hebben ze een grote showroom met allerlei zwembaden, sauna’s, stoombaden en spa’s. Ik heb toen heel goed advies gekregen en ze hebben me echt goed begeleid in mijn keuze. Ook de service was uitstekend. Vanaf dat moment ben ik mijn onderhoudsproducten gaan bestellen in de Bodyfit webshop.

Bodyfit: alles voor het gebruik en onderhoud van je spa

BodyfitMet name mijn spa filters moet ik regelmatig vervangen. Deze filters zorgen ervoor dat het water in mijn spa schoon blijft. Doordat bacteriën dan geen kans krijgen. is het gebruik van de spa veilig voor de gezondheid. Hoe vaak je de filters moet vervangen is afhankelijk van het type spa en hoe vaak je hem gebruikt. Ik weet inmiddels precies welke filter ik nodig heb en kan het dus eenvoudig online bestellen. Als je niet precies weet wat je nodig hebt, kun je ook altijd advies vragen. Dit kan telefonisch of via e-mail maar je kunt ook langskomen bij Bodyfit in Zeewolde. Alle spafilters zijn namelijk ook in de showroom verkrijgbaar.

Diverse wellnessproducten

FilterreinigerNaast spa filters bestel ik ook andere producten in de Bodyfit webshop. Zo gebruik ik chloor in mijn spa en deze producten kan ik ook eenvoudig bestellen. Voor het reinigen van de filters maak ik gebruik van een speciale filterreiniger. Voor een extra beleving van mijn spa vind ik het ook fijn te werken met speciale geuren. Deze geuren hebben een werking op lichaam en geest. Al deze producten en nog veel meer zijn eenvoudig te bestellen in de webshop op een moment dat het jou uit komt. Ideaal. Laat je ook verrassen door het aanbod van Bodyfit en neem een kijkje in de webshop.