Elektrische sfeerhaard

Gezelligheid is enorm belangrijk in een huis. Niet alleen zorgt het dat we ons prettiger voelen in deze omgeving, maar het zorgt ook dat we beter tot rust komen. Het creëren van een warm en gezellig huis is dan ook enorm van belang om een goed en gebalanceerd leven te kunnen leiden. In de meeste gevallen kiezen mensen dan ook voor gezellige planten, warme

meubels en natuurlijk een elektrische sfeerhaard. Een echt gezellig huis kan namelijk niet zonder een dergelijke haard. Deze brengt niet alleen sfeer in de woning, maar ook comfort. Men verwacht het vaak niet, maar een elektrische sfeerhaard heeft de mogelijkheid om warmte uit te stralen.

Aflamo LED130 - Elektrische LED inbouw wandhaard

De elektrische sfeerhaard in huis

Een goede elektrische sfeerhaard heeft namelijk twee standen, die beide voor een enorme upgrade in de gezelligheid van je huis zorgen. Bij de eerste functie heb je te maken met enkel een haardvuurtje dat geen warmte geeft. Het gaat simpelweg om de visualisatie van een haardvuur. Bij de andere stand komt er echter wel warmte uit de elektrische sfeerhaard. Hierbij wordt namelijk gezorgd dat warmte elementen bovenin de elektrische sfeerhaard warmte uitscheiden. Hierdoor voel je een warme gloed wanneer je dichtbij de haart bent. Let hiermee wel op dat de elektrische sfeerhaard niet naast een stoffen bank staat, want dit kan brand veroorzaken. Vooral als men deze functie de hele dag aan heeft staan kan het gevaarlijk zijn. Een elektrische sfeerhaard is dan ook ideaal voor elk woonhuis, omdat je er geen open haard of afzuiging voor nodig hebt!

Aflamo LED130 - Elektrische LED inbouw wandhaard