Expositie in Utrecht van Fieke de Roij

Omdat ik van kunst hou en deze ook het liefst in mijn huis wil hebben, ben ik naar expositie Utrecht geweest. Hier vind je de kunstwerken van Fieke de Roij die een werkplek heeft genaamd Werk in Steen. Deze onderneemster maakt dus prachtige kunstwerken van steen. Geen een is het zelfde en is dan ook echt iets voor bij mij thuis. Nu zag ik op de website van deze onderneemster dat je een cursus kan volgen en zo zelf een kunstwerk van steen kan maken. Dit leek mij ook wel wat en besloot om mij in te schrijven voor deze cursus.

Wekelijkse cursus

Na de expositie in Utrecht, ben ik mij gaan inschrijven voor de cursus bij Werk in Steen. Deze cursus is wekelijks en iedereen werkt in zijn eigen tempo. Fieke de Roij begeleiding en helpt je door alle stappen heen om van een stuk rots een beeld te maken. Nu ik een aantal weken verder ben met de cursus, ben ik al heel tevreden over het werk. Ook heb ik een aantal kunstwerken van deze onderneemster gekocht omdat die zo mooi zijn. Zoek jij een mooi kunstwerk van steen? Kijk dan eens op de website van deze onderneemster.