Het kiezen van een epoxytafel

epoxytafel

Tijd voor een nieuwe eettafel? Verdiep je dan eens in de diverse mogelijkheden die je kunt vinden. Tegenwoordig zijn er ontelbaar veel verschillende soorten eettafels beschikbaar. Puur hout of toch liever met een tikje design erin verwerkt? Of meer de voorkeur voor een landelijke tafel? Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is mogelijk!

Design met een kleurtje

Wanneer je specifiek op zoek gaat naar een houten tafel, dan zal je alsnog een ruime keuze hebben. Ga je meer voor een moderne versie? Verdiep je dan eens in een epoxytafel! Stoer, robuust en past in ieder interieur. Kortom, dé tafel voor jouw interieur!

Een epoxytafel is verkrijgbaar in diverse kleuren. Het hout wordt met de hoogste zorg bewerkt zodat hier geen scherpe randen aan kunnen komen. Plus het epoxy hars is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Is de rest van het interieur bijvoorbeeld lichtblauw? Pas hier het hars op aan en je hebt een schitterende tafel waar je trots op kunt zijn! 

Het bestellen van deze tafel

De interesse is gewekt en je wilt niets liever weten wat de prijs gaat worden en of dat het mogelijk is met wat jij graag ziet. Hiervoor kan je het beste contact opnemen met Designed By Dennis en hij helpt je met veel plezier! Diverse afmetingen verkrijgbaar en niet te vergeten dat het allemaal met de hand wordt gemaakt!