Het lasersnijwerk

In het bedrijfsleven gaat maar weinig altijd naar wens. Soms heb je hiermee te maken en de volgende dag moet je weer een ander probleem oplossen. Ook al is dit in elke branche zo, het is met name waar in de bouw.
Vorige week heeft mijn opdrachtgever mij de opdracht gegeven om onze dienstverlener voor lasersnijwerk te bellen. Zij werkten al 5 jaar met ons samen, en ook al hadden we enkele problemen, over het algemeen waren we tevreden. De receptioniste liet mij echter weten dat het bedrijf ging sluiten en dat de samenwerking bij deze beeindigd was! Dat was vooral voor mijn werkgever een flinke klap, want we moesten flink wat werk afkrijgen en we liepen al achter op schema.

Ik kwam uit bij Bax Metaal

Dus kreeg ik een nieuwe opdracht om uiteraard een nieuwe dienstverlener te vinden. Een gemakkelijke opgave was het niet. Het moest namelijk een betrouwbaar bedrijf zijn met een goede reputatie, waar wij als het mogelijk was nog vele jaren mee zouden kunnen samenwerken.
Een korte zoektocht online loonde zich echter en ik vond Bax Metaal. Wat een opluchting. Het eerste telefoontje was al gelijk raak en ik merkte dat dit een bijzonder professioneel bedrijf is.