Hongaarse punt

Hongaarse punt

Hongaarse punt kiezen was voor ons niet moeilijk! Wij willen graag van de gelegenheid gebruik maken om onze ervaring met Knulst te delen op deze blog. Wij zijn onlangs verhuisd naar een wat kleinere woning sinds onze kinderen allemaal de deur uit zijn. Wij hebben een mooi rustig huis weten te vinden waar wij samen oud kunnen worden. 

Toen wij het huis hebben gekocht hebben wij eerst de muren laten stucen. Vervolgens was de volgende stap de vloer. Deze vloer moest voor het hele huis hetzelfde zijn en mocht een mooie uitstraling hebben die bij onze meubelen passen. Tevens natuurlijk met de voorwaarde dat deze erg lang moet meegaan. Door eens wat op het internet rond te kijken, kwam ik terecht op de website, knulsthoutenvloeren.nl. 

Hongaarse punt, waarom deze keuze?

Waarom wij hebben gekozen voor deze soort vloer is omdat dit in een visgraatpatroon wordt gelegd. Dit geeft al een bepaalde, rustige, sfeer in de gehele woning ondanks er nog geen meubel opstond. Dit type vloer heeft wat weg van de bekende visgraat vloer echter is de hongaarse wat fijner en dus geeft dit een rustige uitstraling. Tevens vinden wij dat dit de woonkamer ruim maakt en wij zijn dan ook meer dan tevreden over deze keuze. Uiteraard kun je bij dit bedrijf werkelijk terecht voor zoveel verschillende houten vloeren. Dit kun je erg mooi zien in de grote showroom in Nunspeet. 

Nadat wij onze meubelen geplaatst hebben in de woning, gaf dit een verrassend effect. Dit is mede dankzij het goede advies dat wij hebben gekregen van de vriendelijke medewerker van Knulst. Ik spreek bij deze onze complimenten uit en wij zijn boven verwachting tevreden over ons aankoop. Nu kunnen wij heerlijk genieten van onze oude dag in ons mooie huis.