Hoteluitstraling in je badkamer

badkamermeubel met waskom

Hecht je waarde aan luxe en vind je de uitstraling van je badkamer belangrijk, creëer dan een hoteluitstraling in je badkamer met een badkamermeubel met waskom. Eigenlijk kun je het meubel kiezen wat je leuk vindt, want op ieder meubel is wel een waskom te plaatsen. Gelukkig heb je bij een waskom ook de keuze uit veel verschillende modellen, dus je vindt altijd wel een leuk of luxe model wat in jouw badkamer past. 

Leuke uitstraling

Een wasbak aan de muur is eigenlijk heel standaard, heb je een badkamermeubel met waskom dan ziet het er direct een beetje speelser uit. Mede omdat de kom niet vastzit aan de muur, de waskommen zijn beschikbaar in verschillende vormen. Heb je een strakke moderne badkamer, is een vierkant model natuurlijk perfect, ben je meer van de ronde vormen of van een romantische look is de ronde vorm mooi. Op deze manier kun je helemaal zelf de indeling kiezen van je meubel en de bijbehorende waskom.

badkamermeubel met waskom

Ook twee waskommen zijn mogelijk

Wil je voor je badkamer een badkamermeubel met een waskom, maar in een uitvoering met twee waskommen dan is dit heel goed mogelijk. Met een landelijke stijl kun je de badkamer erg leuk inrichten, juist door te combineren met verschillende materialen kun je ook een eigen stijl ontwikkelen. Bij de keuze van een badkamermeubel zit je nergens aan vast, ook voor een kraan is er een enorme keuze bij vanheckbadkamers.nl. Combineer modern met klassiek, en je krijgt een ultieme sfeer in de badkamer.