Ideeën om toe te voegen aan jouw tuin

Waterpartij & bloemen en planten

1. Voeg een waterpartij toe: Een waterpartij kan elke tuin een elegant tintje geven en is ook een geweldige manier om dieren aan te trekken. Als u de ruimte hebt, kunt u overwegen een vijver of fontein aan te leggen.

2. Plant bloemen: Bloemen kunnen elke tuin opfleuren en zijn een geweldige manier om kleur en interesse toe te voegen. Als u niet zeker weet welke bloemen u moet kiezen, vraag dan uw plaatselijke kwekerij om advies.

3. Kweek uw eigen groenten: Het geeft niet alleen voldoening om voedsel te eten dat je zelf hebt gekweekt, maar je eigen groenten kweken kan je ook geld besparen in de supermarkt. Tomaten, paprika’s en pompoenen zijn allemaal gemakkelijk te kweken en zijn geweldige toevoegingen aan salades of hoofdgerechten.

Pergola & verlichting

4. Voeg een pergola toe: Een pergola kan zorgen voor schaduw en beschutting tegen de zon en kan ook een mooie aanvulling zijn op uw tuin.

5. Installeer een vuurplaats: Een vuurplaats is een geweldige manier om ’s avonds van uw tuin te genieten en is ook een mooi middelpunt.

6. Voeg verlichting toe: Tuinverlichting kan zowel functie als schoonheid toevoegen aan uw tuin. Er zijn veel verschillende soorten verlichting verkrijgbaar, zodat u de verlichting kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Verhoogd bed & terras

7. Bouw een verhoogd bed: Verhoogde bedden zijn ideaal voor tuinen waar de ruimte beperkt is. Ze maken het ook gemakkelijker om de bodemkwaliteit en drainage te controleren.

8. Maak een terras met terrastegels  : Een patio kan een geweldige plek voor het onderhouden van of gewoon ontspannen in uw tuin. Patiotegels zijn er in veel verschillende kleuren en stijlen, zodat u de perfecte look voor uw ruimte kunt creëren.

Tuinhuisje of een vogelbad

9. Voeg een tuinhuisje toe: Een gazebo is een geweldige manier om beschutting te bieden tegen de zon of regen en kan ook een prachtig middelpunt zijn in uw tuin.

10.Installeer een vogelbad: Een vogelbad is een geweldige manier om wilde dieren naar uw tuin te lokken en kan ook worden gebruikt als decoratief element.

Bron: 123sierbestrating.nl