Kies voor een mooie schutting

douglas schutting

Wanneer je een schutting in de tuin wilt plaatsen met een luxe uitstraling, dan heb je met een douglas schutting een goede keuze. Door de houten delen te combineren met betonnen palen, heb je een duurzame en unieke schutting. De palen kun je desgewenst afwerken met een prachtige piramide vormige afwerking, deze kun je eventueel schilderen in een leuke kleur om de uitstraling nog mooier te maken. Het hout van de schutting is duurzaam en niet belastend voor het milieu.

douglas schutting

Prachtige kleur van je schutting

Bij een douglas schutting zal het je opvallen dat deze een prachtige warme kleur heeft, de kleur die van rood tot licht bruin kan gaan wordt zeer gewaardeerd. De houtsoort bevat veel hars, hierdoor krijgt houtrot geen kans. Het hout gaat ongeveer net zo lang mee als geïmpregneerd hout, je kunt de hard beschouwen als een natuurlijke manier om het hout te beschermen. Het hout is prachtig onbehandeld waardoor het een zeer natuurlijke uitstraling heeft. Voor zowel moderne als klassieke tuinen is de schutting geschikt.

Laat de schutting plaatsen

Wil je optimaal genieten van een douglas schutting, dan is het aan te raden deze te laten plaatsen door grasengroenschuttingen.nl. Op deze manier ben je er zeker van dat je niet alleen een goed geplaatste schutting hebt, maar er is ook gebruik gemaakt van de beste materialen om de duurzaamheid te garanderen. Besluit om de schutting te laten plaatsen, dan wordt deze ingemeten zodat je er zeker van bent dat je een schutting op maat hebt.