Kiezen voor tweedehands piano’s of toch een nieuwe?

tweedehands piano's

Niet alle tweedehands piano’s zijn volledig doorgespeeld en versleten. Er bestaan veel piano’s die gewoon gebruikt zijn maar toch in zeer goede staat. Dit kan jou dus een hoop geld schelen terwijl je toch een pracht product krijgt. Of het nu gaat om een bepaald merk of om een simpele piano, tweedehands zijn ze allemaal te vinden. Er bestaan ook gespecialiseerde piano winkels waar je gemakkelijk en betrouwbaar nieuwe of tweedehands piano’s kan vinden. Deze piano’s zullen altijd van topkwaliteit zijn en waar nodig gerepareerd en hersteld naar voormalige glorie. Want iedereen verdient een piano die er helemaal perfect uitziet, nieuw of niet. 

Veel merken mogelijk

Ook tweedehands piano’s zijn in veel merken te krijgen. Zo betaal je niet perse de hoofdprijs voor die speciale piano die jij al zo lang op jouw wenslijst hebt. Zo zijn er altijd wel tweedehands piano’s van bijvoorbeeld Steinway, Schimmel of Schmidt-Flohr. Wanneer jij dus altijd al gedroomd hebt van een oude en Steinway dan is dat gewoon mogelijk. Laat de kans dan ook niet schieten om er een aan te schaffen. Ze worden natuurlijk niet jonger of beter met de leeftijd. Grijp daarom deze kans op een goede kwaliteit tweedehands piano. Bij Emile van Leenen weet je namelijk 100% zeker dat je een goed exemplaar krijgt van hoge kwaliteit en altijd garantie dat hij degelijk is. 

tweedehands piano's

Groot assortiment beschikbaar

Naast veel merken zijn er uiteraard ook gewoon veel verschillende piano’s te krijgen. Gezien er een groot deel tweedehands piano’s zijn is het assortiment wel snel veranderd. Want natuurlijk kan je niet zo simpel een standaard assortiment hanteren als het gaat om tweedehands producten. Wacht daarom nooit te lang met de aanschaf van jouw droom piano. Vooral als je een goede tweedehandse op het oog hebt, je weet nooit wanneer een ander je voor is en het niet meer op voorraad is.