Kunst op de juiste manier verlicht met Philips Hue

Kunst aan de muur, dan wil je graag dat het mooi uitkomt op je muren. Dat kan met de juiste verlichting van Philips Hue.  Voor het verlichten van lijsten, posters, foto’s is het vaak niet zo lastig, maar als je kunst aan de muur wilt is het vaak iets moeilijker. Maar dat hoeft het niet te zijn. Met de verlichting van Philps Hue heb je zo altijd het juiste spotje gericht op jouw kunstwerk aan de muur.


Waar kun je kunst kopen

Kunst in huis doet leven. Kunst hoort een plek in huis te krijgen.  Maar koop je dan een kunstwerk? Nie iedereen heeft een dikke portemonnee voor een mooi e bekend kunstwerk. Dat is ook helemaal niet nodig. Je kunt bijvoorbeeld kunst huren bij een kunst uitleen,  waar je voor een bepaalde tijd een kunstwerk in je eigen huis mag hangen. Daarnaast kun je ook kiezen om kunst te kopen bij een art gallery, het voordeel hiervan is dat je vaak direct de kunst uit de studio koopt. Hierdoor zijn de kunstwerken betaalbaar.

En waar hang je dan je kunstwerk op?

En dan heb je een mooi kunstwerk in huis, letterlijk en figuurlijk. De volgende vraag is waar hang je hem op? Om een kunstwerk goed tot zijn recht te laten komen is een witte muur het mooiste. Zorg ervoor dat je niet  te veel accessoires of andere dingen op de muur hebt staan en dat de muur vrijwel egaal van kleur is. Hierdoor gaat alle aandacht naar het kunstwerk. En dan daarna moet je zorgen dat er een goed verlichting is. Dat kan met de verlichting van Philips Hue. Met een spotje of dimbare verlichting kan je met Philips Hue de juiste sfeer en verlichting creëren om het kunstwerk goed tot zijn recht te laten komen.