Laminaat herstellen in onze woning

Laminaat herstellen

Laminaat herstellen is iets wat wij graag willen doen! Na een kleine 25 jaar te hebben gewoond op deze vloer is het hoog tijd geworden om het te vervangen. Overigens hebben wij ervoor gekozen om de rest van het huis ook aan te pakken. Maar dat is voor een latere periode. Onze vloer heeft op dit moment ontzettend veel voorrang en daar wil ik mij graag mee bezig houden. Zelf ziet de vloer er nog steeds zeer goed uit. Alleen is het erg vervaagd en daar wil ik graag een oplossing voor zien te vinden. Het vervangen van de gehele vloer is voor ons op dit moment te prijzig.

Laminaat herstellen door Dr. Vinyl

Laminaat herstellen

Wij konden ervoor kiezen om te gaan sparen voor een nieuwe vloer, of dat wij het gaan herstellen. Herstellen van laminaat is nu niet iets wat wij zelf kunnen doen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden en de kosten hiervoor. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Dr. Vinyl. Op deze website vond ik voldoende informatie met de werkwijze die zij hanteren. Bovendien kun je een offerte opvragen zonder hier aan vast te zitten en dat is wel zo prettig. De offerte heb ik in ieder geval opgevraagd en die kreeg ik al snel terug.

Nadat ik de kosten had gezien wist ik het zeker! Bij dit bedrijf ben ik aan het juiste adres. Zo heb ik akkoord gegeven op de offerte en vervolgens werd de datum geprikt wanneer zij bij ons aan de slag gaan.