Leesliniaal biedt de uitkomst voor slechtzienden

Wordt het lezen steeds iets moeilijker voor u? Dan biedt de leesliniaal de uitkomst! Ook wanneer u slechtziend bent of dyslexie hebt, kan de leesliniaal u helpen om het dagelijks leven makkelijker te maken.

Veel mensen hebben in Nederland problemen met hun gezichtsvermogen. Alleen in Nederland zijn het er volgens recent onderzoek driehonderdvijftigduizend mensen die moeite hebben met lezen of scherp zien. Bij Worldwide vision weten zij hoe lastig het is om met een visuele beperking om te gaan. Ze hebben daarom verschillende hulpmiddelen zoals de leesliniaal die u helpen om beter te functioneren.

De leesliniaal vergroot de letters waardoor u de lectuur makkelijker en beter kunt lezen. Ook helpt de liniaal om de regels goed te volgen tijdens het lezen. Worldwide vision biedt leeslinialen variërend in formaat en vergroting. Door de verschillende leeslinialen die Worldwide Vision in het assortiment heeft, zit er altijd een leesliniaal voor u tussen.

Naast de leesliniaal voor mensen die blind, slechtziend of senior zijn, biedt Worldwide Vision nog meer hulpmiddelen aan die het dagelijks leven een stuk makkelijker kunnen maken.

Ook voor mijn zoontje van acht heb ik zo een leesliniaal gekocht aangezien hij zichtproblemen heeft. Hij had veel moeite met de kleine letters lezen en deze leesliniaal heeft de uitkomst geboden. Hij kan nu weer beter lezen. Daarnaast is de leesliniaal ook zeer handig in gebruik.

Wat doet de leesliniaal?

  • De leesliniaal vergroot letters waardoor u lectuur beter kunt lezen.
  • De leesliniaal helpt om de regels goed te kunnen volgens tijdens het lezen.