Legbordstellingen

Een schaprek is een vrijstaand legbordstelling dat speciaal is ontworpen voor het veilig opslaan van bulk, ongepalletiseerde, mediarijke artikelen, zoals kratten, mappen, archiefkoffers of dozen. De belangrijkste componenten van dit rekontwerp zijn planken en frames. Bij de vervaardiging van deze rekken kan een verscheidenheid aan materialen worden gebruikt, maar hout wordt algemeen beschouwd als de beste keuze vanwege zijn sterkte en stabiliteit.

Verschillende soorten legbordstellingen

Er zijn verschillende soorten legbordstellingen. Vrijstaande rekken zijn snel en eenvoudig te monteren. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht plastic of metaal en zijn perfect voor thuis- en bouwwinkels. Enkele populaire vrijstaande modellen zijn modulair, draadframe, plankbeschermer, pop-up, verticaal en multifunctioneel. Ze zijn verkrijgbaar in bijna elke denkbare maat en in bijna elke kleur. Multifunctionele rekken kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan opslagtoepassingen, waaronder cd-opslag, schoenenopslag, bibliotheek en display, kunstdisplay, sportcollectie en meer. Ingebouwde plankrekken worden permanent aan de muur of het plafond bevestigd en hebben vergrendelingsmechanismen voor extra veiligheid.

Verschillende keuzes

U heeft verschillende keuzes als het gaat om de aanschaf van verstelbare legbordstellingen. Je kunt ze voorgemonteerd kopen, maar veel mensen geven er de voorkeur aan ze zelf in elkaar te zetten. U kunt veel winkels vinden die een volledig assortiment rekkensets met vaste schappen aanbieden tegen zeer redelijke prijzen. Sommige hiervan omvatten afzonderlijke componenten die klaar zijn om op te hangen, samen met rekken die zijn ontworpen om aan een deur of kastroede te hangen. Sommige rekken bevatten ook rekken voor lichtbakken en andere kleinere items. Voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid is roestvrij staal het beste materiaal om te gebruiken. Het is gemakkelijk om uw plankrekken aan te passen aan elk interieur. U kunt belettering kiezen die past bij het logo of de kleuren van uw bedrijf of, voor een zeer eenvoudige of moderne look, u kunt er een kopen zonder helemaal geen belettering. Als u wilt dat uw planken passen bij uw algehele organisatie-inspanningen, moet u een bijpassende kleur kiezen.