Maak gebruik van het daglicht met een lichtkoepel

Lichtkoepels zijn een ideaal middel om wat daglicht binnen te laten in een vertrek met een plat dak. Zoek je een goede en passende lichtkoepel? Kijk dan eens op de site van lichtkoepels.info Hierop vind je een uitgebreid aanbod aan koepels in diverse vormen, maten en gemaakt van verschillende materialen.


Kies de juiste koepel

Als je al een koepel hebt op het plat dak en deze is aan vervanging toe dan kun je deze ook bestellen op de site. Bepaal met behulp van de meethulp de juiste afmetingen zodat je altijd de juiste bestelt.
Gebruik de bestelhulp op internet

Heb je nog nooit eerder een lichtkoepel gehad? Dan is het misschien moeilijk om te kiezen wat je wilt hebben. Je kunt hiervoor informatie inwinnen bij het bedrijf maar ook zelf met de bestelhulp die je op de site vindt bepalen wat je hebben wilt. Als je alle stappen doorlopen hebt verschijnt de koepel van je keuze en weet je ook meteen wat deze kost, zodat je achteraf nooit meer voor onverwachte kosten komt te staan. Hoe kies je de juiste koepel? Geef eerst de vorm en de juiste maat aan. Daarna bepaal je het aantal schalen, dat wil zeggen of je een enkelwandige, dubbelwandige of driewandige kiest. Je kunt ook aangeven of je alleen een losse koepel of een vaste met opstand wilt hebben. Tenslotte kies je het materiaal waar de koepel en de opstand als je die nodig hebt van gemaakt worden en verschijnt jouw model in beeld en kun je deze bestellen.