Maximale prijs voor je huis

Makelaar Amstelveen

Natuurlijk wil je bij de verkoop van je woning de hoogst mogelijke prijs voor je woning, omdat je woning in de schijnwerper staat op Funda is de kans op veel geïnteresseerden zeker aanwezig. Is de verkoop rond en heb je het geld van de verkoop op je bankrekening, dan pas betaal je het afgesproken bedrag aan Makelaar Amstelveen. Natuurlijk wordt er alles aangedaan, om je woning zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden. Mooie foto’s en plattegronden, social media en een professioneel netwerk in Amstelveen worden ingezet om het beste resultaat te behalen.

Vriendelijke behandeling

Een professionele vriendelijke behandeling is voor mogelijke kopers erg belangrijk, voordeel is tevens dat de makelaar zelf de bezichtigingen doet. In overleg met de eigenaar van de woning, wordt het complete proces doorlopen tot de verkoop bij de notaris. In de afgelopen jaren zijn er al veel woningen gekocht of verkocht, vaak in de gemeente Amstelveen of omgeving. Vertrouwen is een groot goed, niet voor niets is Makelaar Amstelveen een onafhankelijke makelaar welke de beste prijs wil bij aan of verkoop voor de klant. Voordeel is het grote netwerk van kandidaat kopers en makelaars.

Makelaar Amstelveen

Ook voor bedrijven

Voor het huren, verhuren, aankoop of verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed ben je bij Makelaar Amstelveen ook aan het goede adres. De afgelopen jaren is er een groot netwerk opgebouwd in de omgeving, hierbij wordt ook digitaal een groot publiek bereikt wat actief is op de zakelijke markt. Verschillende kanalen worden gebruikt om je bedrijfspand onder de aandacht te brengen, of op gezocht als je op zoek bent naar een ruimte. Is er een passende ruimte of winkel gevonden, dan wordt in nauw overleg met de onderhandelingen begonnen. Is er al een lopende huurovereenkomst, dan is het soms mogelijk deze open te breken en opnieuw over te onderhandelen.