Muurstickers

Wil jij muurstickers in huis met je eigen ontwerp erop? Dat kan! Bij Plak het zelf heb jij de mogelijkheid om je eigen muurstickers te ontwerpen. Je mag zelf kiezen of je kiest voor een afbeelding, tekst, logo of heel iets anders. Je mag ook kiezen voor welk materiaal je gaat en welk formaat je wilt. Het kan helemaal naar je eigen ontwerp, dus het past dan bij je huisstijl. Het gaat in enkel simpele stappen. Het ontwerpen van de sticker, bestellen en vervolgens kopen. Je bent hier niet veel tijd aan kwijt.

Persoonlijke ervaring met muurstickers

Vorige week heb ik bij Plak het zelf een muursticker besteld voor in de woonkamer. Ik wou graag een wereldkaart en deze kon ik nergens vinden. Toen ik aan het rondkijken was op de website zag ik dat je je eigen ontwerp kon insturen, zodat jij je eigen ontwerp op je muur kon hebben. Ik vond dit super leuk om het te lezen en vervolgens uit te gaan voeren. Hij is ook super mooi geworden. Tijdens het bestellen moest ik ook het formaat en materiaal kiezen. Het bestellen van de muursticker was erg simpel en ging erg snel. Voor elke locatie en elke ruimte kan je een muursticker ontwerpen en bevestigen op de muur.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je altijd de website bezoeken. Op de website staat alle informatie die je nodig hebt om op de juiste manier een ontwerp te uploaden en vervolgens te kiezen welk formaat en materiaal je wilt.