Ook ik heb een elektronische sigaret gekocht

Ook ik heb een elektronische sigaret gekocht

 

Ik had het nooit geweten dat ik er ook aan mee zou doen maar heb toch de stap genomen om te proberen of dat ik kan stoppen met roken. Uiteraard kies ik er wel voor dat ik het kan stoppen met roken en dat ik me daarbij een stuk beter kan voelen als wat ik voor de tijd heb gedaan. Sinds dat moment merk ik aan me eigen dat ik er ook volledig achter sta om de stap te ondergaan. Ik heb via het internet een tal van manieren gevonden waarbij ik zonder problemen kan stoppen met roken door andere middelen te gebruiken.

 

Ik had nooit verwacht dat ik kon stoppen met roken

 

Nu dat ik het maar al te goed weet dat ik daarbij geen zorgen hoef te maken heb ik gezocht naar de goedkoopste elektronische sigaret die ik vinden kan om de stap te ondergaan en te kijken of dat het echt iets is wat bij me past en waarbij ik me eigen geen zorgen hoef te maken dat ik alsnog veel geld kwijt ben. Het gaat er immers om dat ik ga stoppen met roken en dat mijn kinderen er geen last van krijgen.