Op zoek naar vastgoedbeleggingen? Dit zijn de beste vastgoedbeleggingen!

beleggen in huizen

Bent u geïnteresseerd in vastgoedbeleggingen? Dan bent u bij Waardevast aan het juiste adres. Voor diverse beleggers gaan zij op zoek naar interessante objecten. Heeft u voorkeur voor een bepaald gebied of een bepaald gebouw? Waardevast brengt u graag in contact met beleggers, zodat de propositie discreet besproken kan worden. De contacten tussen institutionele en particuliere beleggers is strak en kort en u weet precies waar u aan toe bent. Daarnaast is Waardevast voortdurend op zoek naar vastgoedbeleggingen van verschillende aard, maar voornamelijk naar verhuurde of onverhuurde grondgebonden woningen, appartementen, zorgvastgoed met langjarige huurovereenkomsten of supermarkten met goede huurcontracten. Interessant zijn ook nieuwbouwlocaties voor de realisatie van beleggingsobjecten voor appartementen of woningen voor middeldure huur. Weet u al waar u graag de vastgoedbeleggingen op wilt focussen? Waardevast nodigt u uit om in gesprek te gaan en te kijken naar mogelijkheden.

vastgoed investeren

Koop dicht bij huis

Voor alle vastgoedbeleggingen geldt dat u zowel letterlijk als figuurlijk een huis dicht bij huis koopt. Een pand moet bij u passen, op het moment dat u in een hele andere sector aan de gang gaat. U kunt niet de juiste informatie geven waarschijnlijk weet u niet wat u te wachten staat. Bedenk goed in welke soort panden u wilt beleggen en hoeveel u aan een gebouw wilt doen.. Op het moment dat u precies weet waar u naar op zoek bent, kunt u een kijkje nemen in het aanbod van Waardevast. Deze vindt u terug op de website waarde-vast.nl. Bij Waardevast weet u ook precies wat u koopt en hoe de staat van het gebouw is. U loopt niet tegen verrassingen aan en u wordt door het hele traject heen gesleept met de juiste support en ondersteuning. 

beleggen

Over Waardevast

Waardevast vastgoedbeleggingen is een jonge onderneming met jarenlange expertise in vastgoed, die vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen verbindt. Er is een toenemende vraag naar interessante vastgoedbeleggingen en het aanbod is beperkt. Momenteel is er veel vraag naar grondgebonden huurwoningen in het middeldure huursegment. Daarnaast zijn heel veel vastgoedbeleggers op zoek naar appartementengebouwen op goede locaties. Waardevast heeft regelmatig een interessant aanbod, grondgebonden woningen, appartementencomplexen en supermarkten. Ook kunnen wij samen met u zoeken naar interessante (her) ontwikkelingslocaties waarop nieuw huuraanbod gerealiseerd kan worden.