Overkapping zorgt voor meer leefruimte

overkapping

De kans is groot dat je al eens een overkapping hebt gezien. Helaas zijn er een aantal misvatting omtrent overkappingen. Sommige mensen zijn namelijk van mening dat een overkapping geen muren kan hebben. Echter is dit zeker wel mogelijk, bijvoorbeeld een muur van glas. Ben je van plan om binnenkort een overkapping aan te schaffen? Kijk dan eens naar de volgende mogelijkheden van Verasol.

overkapping

Een betaalbare overkapping

Allereerst is het natuurlijk mogelijk om een basis overkapping in je tuin aan te brengen. Een basis overkapping kan er op verschillende manieren uitzien. Zo kun je ervoor kiezen om een overkapping van glas in je tuin aan te brengen. Echter is het nadeel van de basisvariant, dat je slechts keuze hebt uit twee verschillende kleuren.

Een flexibele overkapping

Naast dat je voor de goedkoopste variant kunt gaan, kun je natuurlijk ook gaan voor de luxere variant. Deze variant wordt ook wel de profiline genoemd. Het voordeel van de profiline overkapping is dat je keuze hebt uit meerdere kleuren. Bovendien wordt deze overkapping op iedere locatie speciaal ingemeten. 

overkapping

De highline overkapping

Als laatst is het ook nog mogelijk om voor een highline overkapping te gaan. Ben je van plan om veel gebruik te gaan maken van de overkapping? Dan is deze variant wellicht een goede optie. Het voordeel van deze overkapping  is namelijk dat deze geen zichtbare dakhelling heeft.