Relatiegeschenken bedrukken doe je zo

Parker pen

Relatiegeschenken zijn een enorm goede manier om je relatie die je hebt met klanten of andere mensen te verbeteren. En je kunt een relatie geschenk persoonlijk maken door het te bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld pennen bedrukken met je logo of naam.

Parker met naam

Pennen bedrukken

Het is erg populair om relatiegeschenken te bedrukken. Pennen worden al heel lang gebruikt als promotiemiddel, maar ze zijn extra populair omdat je ze kunt laten bedrukken. Zo kun je er je naam of logo opzetten. Hierdoor kun je jezelf als bedrijf zeer gemakkelijk onderscheiden en maar je altijd een goede indruk.

Het geven van pennen als relatiegeschenk kent veel voordelen. Zo zijn ze zeer goedkoop in aanschaf en worden ze intensief gebruikt. Het is niet zomaar een relatiegeschenk die al snel in de prullenbak beland. Een pen wordt veel gebruikt en daardoor is de promotie optimaal. Daarnaast geven mensen pennen vaak aan andere mensen. Ze worden bijvoorbeeld uitgeleend en vaak niet meer teruggegeven. Het kan zelfs zo zijn dat pennen zeven keer worden gewisseld van eigenaar. Dat is pas effectieve promotie! Je kunt pennen ook overal geven. Het is een gewild cadeau waardoor het altijd in de smaak valt.

Parker pen

Het is mogelijk om je logo, bedrijfsnaam, website of quote op een pen te drukken. En zo zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Je kunt pennen in grote hoeveelheden inkopen, waardoor de investering relatief laag is. is het al mogelijk om voor minder dan dertig cent, pennen in te kopen. Wanneer je een grotere bestelling doet, krijg je vaak al veel korting.