Secto heeft streep genoeg

Hoe jij van abstracte stijlen die een bijzonder effect geven in je huis. Kijk hier dan eens naar https://www.lampenmaster.nl/secto-nl/. Secto is een bedrijf die in 1995 begon. Het is net als vele andere lampen merken een Scandinavisch bedrijf. Preciezer nog het is ontstaan door de Finse designer Seppo Koho die gevraagd werd door een jonge ondernemer genaamd Tuula Juselius om te werken bij zijn jonge bedrijf. De jongens wisten elkaar goed te vinden waardoor het makkelijker is om zo’n groot product op de markt te brengen. 

https://www.lampenmaster.nl/secto-nl/

Een lamp? Te weinig schaduw.

Wat zo uniek is aan Secto lampen is dat ze veel schaduw bevatten. Je las het goed schaduw creëren ze met deze lampen. Het werkt eigenlijk heel simpel. De lamp bevat een lampenkap die ontstaan is aan aantal bogen. Hierdoor krijg je alleen licht door de lege plekken en ontstaat er schaduw. Misschien is dit niet gelijk wat je zocht, maar het wordt door veel mensen uit de hele wereld gewaardeerd dit soort lampen. 

Het zijn vooral lampen die je aan het plafond hangt. Ze worden vaak als tafellamp gebruikt. Maar er zijn ook series die als bureau-, lees- of woonkamer lamp. Door deze zee van keuze kan je het altijd proberen om een Secto lamp te kopen.