Tegelboren in verschillende maten en soorten

tegelboren

Laatst heb ik via het internet een aantal nieuwe tegelboren besteld voor mijn vader. Hij was namelijk vorige week jarig en hij wilde heel graag dat voor zijn verjaardag hebben. Mijn vader houdt namelijk ontzettend veel van klussen en sinds kort heeft hij besloten om het hele huis onder handen te nemen. Hij wil graag beginnen in de badkamer, want die is al heel erg oud. Hij heeft zelf een prachtig ontwerp gemaakt van een patroon wat hij op de muur wil maken van tegels. Aangezien hij geen standaard vormen wilde gebruiken, moet hij de tegels zelf snijden in de juiste patronen.

Gereedschap

Natte en droge tegelboren bestel jij hier

Op de webwinkel van Lijmkam vond ik de tegelboren waarnaar ik opzoek was voor mijn vaders cadeau. Hij had mij namelijk ooit uitgelegd dat er een natte versie en een droge versie bestaat. Beide zijn voor ander soort stenen te gebruiken. De droge is goed voor alle steensoorten die zacht zijn. De natte is voor de hardere steensoorten. Dat komt omdat de boor best heet kan worden als die helemaal door een harde steen moet. Door het nat te houden, raakt het apparaat niet over verhit. Op die manier kun jij veilig te werk gaan en wordt niets te heet.

Gereedschap

Alles van de beste kwaliteit

De tegelboren die aangeboden staan in de webshop van Lijmkam zijn van de beste kwaliteit. Ik vind het belangrijk om mijn vader de beste producten cadeau te doen. Zeker omdat hij ze zo vaak gaat gebruiken. Hij gaat namelijk naast de douche ook tegels gebruiken in de keuken en in de tuin. Hij heeft voor de tuin hele mooie tegels kunnen krijgen via een vriend van hem. Ook die wil hij bijsnijden zodat ze precies in elkaar gaan passen. Mijn vader was heel erg blij met zijn cadeau.