Verhuizen? Richt je huis opnieuw in

Een spannende tijd komt eraan. Jullie hebben besloten om te verhuizen en gaan eindelijk jullie droomhuis betrekken. Nu begint het regelen. Wat nemen we allemaal mee naar het nieuwe huis? Wat gaan we nieuw kopen? Wij geven je enkele tips!

De vloer

Koop jij een nieuwbouw huis? Dan moet je ook een nieuwe vloer kopen. Maar ook bij een bestaand huis is het mogelijk om de vloer te vernieuwen. Als je toch gaat verhuizen, kun je beter de vloer direct aanpakken. Maar waarvoor kies je? Tegels, laminaat of een PVC-vloer? Lees je goed in, want er zitten grote verschillen tussen. 

De tuin

“Ach, de tuin doen we later wel”. Je hoort het jezelf zeggen. Alleen wat we vaker merken is dat ‘later’ vaak niet komt. Het geld is op en je hebt al een jaar lang alles verbouwd aan het huis. De tuin is vaak ook een onderdeel wat je zelf niet kunt doen. Schakel daarom een hovenier Breda of een hovenier Tilburg in om jullie droomtuin direct te realiseren.

Uitbouwen

Laat jij een nieuw huis bouwen? Bekijk direct de meer- en minder werkzaamheden. Een uitbouw kost namelijk minder dan wanneer je dit over een paar jaar laat doen. Daarnaast heb je er nu minder last van, aangezien je nog niet in het nieuwe huis woont. Denk goed na over de mogelijkheden!

Ga jij verhuizen of ben jij recent verhuisd? Laat ons dan eens weten wat jij gaat doen! Welke tips heb jij nog voor ons en wat zijn echt punten waar wij op moeten letten.