Voor al uw timmerwerk en onderhoud kunt u terecht bij timmerbedrijfdevalk.nl

Wilt u gaan verbouwen of heeft u onderhoud nodig? dan kunt u terecht bij Timmerbedrijf de Valk. Via de website timmerbedrijfdevalk.nl kunt u snel en gemakkelijk contact opnemen. Wilt u geen hele verbouwing maar een houtproduct bestellen? Dan kan dat ook! Wij zijn een timmerbedrijf die ook gespecialiseerd is in houtwerk. Door onze ervaring kunnen wij u op de juiste manier advies geven.

Product op maat

Wilt u een houtproduct bestellen dat niet tussen ons ruim assortiment staat? Dan kunt u dit bestellen via onze website of door contact op te nemen met een van onze medewerkers. Ook dit is snel en makkelijk te doen via onze website bij ‘contact’ Wij maken op maat het juiste product speciaal voor u! U kunt dus voor bijna vrijwel alles bij ons terecht. Als het om hout gaat natuurlijk.

Advies

Heeft u besloten om te verbouwen? Bij ons kunt u namelijk niet alleen terecht voor de verbouwing zelf maar ook voor het advies. Wij zijn een ervaren gespecialiseerd bedrijf en willen u dus graag helpen om de juiste keuzes te maken. Door u advies te geven krijgt u een beter en professioneler beeld over uw verbouwing. Wij zijn er dus zowel tijdens, voor en na uw verbouwing