Voor vragen kunt u terecht bij de klantenservice van Sanispecials

Wanneer u ergens aankopen heeft gedaan, hoeft het niet altijd helemaal naar smaak te zijn of is er iets mis mee. Sanispecials begrijpt dit helemaal. Op de website van Sanispecials kan je terecht bij de klantenservice. Hier kunnen al veel vragen beantwoord worden. Sanispecials is al jarenlang een specialist en heeft daarom de meeste voorkomende vragen al voor u uitgewerkt bij de klantenservice.

Waarvoor kunt u allemaal terecht bij de klantenservice?

Op de website staan  verschillende kopjes met andere onderwerpen, zo is het heel overzichtelijk en kunt u makkelijk informatie opzoeken. hieronder valt:

  • Bestellen: Hier staat alles in hoe u een bestelling kan plaatsen, annuleren en nog veel meer. Zo weet u zeker dat een bestelling in één keer goed is gegaan.
  • Betalen: Hier kunt u precies zien hoe de betaalmethodes zijn en wat je moet doen als het niet gelukt is.
  • Bezorging: Hier staat hoe de aflevertijden zijn en wanneer er iets is misgegaan met afleveren, zoals niet binnen krijgen van uw bestelling.
  • Garantie en retourneren: De voorwaarden van het retourneren en garantie, wanneer het bijvoorbeeld wel of niet telt.
  • Service en contact: Hieronder vind je hoe je in contact kan komen en de openingstijden wanneer ze bereikbaar zijn. Zo vind een mobiele nummer waar je Sanispecials ook mee kan appen voor vragen.
  • Veiligheid en privacy: Dit zijn de algemene voorwaarden en de privacy statement.

Zo kunt u voor veel informatie terecht bij de klantenservice. Wanneer er nog steeds onduidelijkheden zijn mag u altijd contact opnemen met Sanispecials.