Waar zet Watts OneFlow zich voor in?

Watts OneFlow

Kalk aanslag in je badkamer, je kent het vast en zeker en iedereen heeft er ook last van. Het ziet er niet mooi uit en velen hebben ook het idee dat het niet hygiënisch is. Op het gebied van hygiëne zal er niks mis mee zijn, want het komt door het zelfde water wat je drinkt uit de kraan. Er is echter wel iets tegen te doen. Hier komt Watts OneFlow bij kijken. Zij hebben namelijk een oplossing tegen de kalkaanslag. De OneFlow zal er namelijk voor zorgen dat de waterhardheid wordt geregeld.  Wanneer er namelijk teveel calcium en magnesium in het water zit zal dit ervoor zorgen dat de waterhardheid hoog is en je dus sneller kalkaanslag in je douche of op je kraan krijgt.

Watts OneFlow

Grondwater

Niet iedereen zal ook last hebben van een te hoge waterhardheid en dit komt omdat dit ligt aan het grondwater. Sommige delen in Nederland hebben namelijk meet calcium en magnesium in de bodem zitten waardoor de kans ook groter is dat je dus een hogere waterhardheid hebt. Hard water kan echter dus worden opgelost door Watts OneFlow. Wanneer het water hier doorheen stroom zul je geen last meer hebben van hard water en dus ook niet meer van kalk aanslag.

Laten monteren

Het is van groot belang dat de Watts OneFlow goed monteert. Daarom is het ook slim om dit te laten doen door een expert. Dan weet je namelijk zeker dat het op een goede manier wordt gedaan en dat het ook allemaal zal werken naar toebehoren. Dit is namelijk niet iets wat je zelf zonder de juiste apparatuur kunt meten en daarom is het ook verstandig dat je dit laat doen. Het zou namelijk zonde zijn als je het aanschaft en dat het vervolgens niet optimaal werkt.