Wat is air control https://www.aircontrol.nl/

Een airconditioning in de auto of caravan is tegenwoordig echt een must. Niet alleen op de steeds hetere zomerdagen, maar ook voor de conditie van de auto is een airconditioning ontzettend belangrijk nog veel belangrijker dan mensen eigenlijk weten. Waar de meeste consumenten echt niet bij stilstaan is dat de airco in de auto niet alleen helpt de lucht in de auto af te koelen maar het ook juist  zorgt voor het drogen van de lucht. Wanneer de lucht aan het drogen is helpt het om ook als je sneller vocht filtert om beslagen ramen te voorkomen. Als je kijkt via https://www.aircontrol.nl/ word alles je ook super goed uitgelegd en waarom zo’n onderhoud nou eigenlijk belangrijk is, ik zou zeker even kijken. 

Kan een airco check bij het bedrijf air control? 

Jij kunt jouw auto airco door dit bedrijf zeker laten controleren. Dit bedrijf loopt het gehele aircosysteem super goed  na en gaat op zoek naar een lekkage eventueel checken van de ventilatoren en filters, en er wordt gekeken of  de airco compressor nog goed werkt. Naast dat worden alle vloeistoffen zoals koudemiddel, compressor olie, koelvloeistof en contrast vloeistof weer op het juiste peil gebracht. Het is aan te raden om jou airconditioning systeem eens per jaar goed te laten controleren, dit voorkomt ontzettend 

veel slijtage aan de condensors en andere airco onderdelen en de extra kosten en dit willen we natuurlijk graag voorkomen. Kijk even op https://www.aircontrol.nl/ voor eventuele onderdelen of hulp bij het fixen van jou airco!