Wat is een industrieel interieur?

Je hoort steeds vaker dan mensen ervoor kiezen om een industrieel interieur in hun eigen huis te plaatsen. Het is een populaire woonstijl die in veel woningen perfect past. de sfeer past het beste in een groot, open pand, maar ook in een normale tussenwoning kun je een industrieel interieur toepassen. Wil je weten wat een industrieel interieur precies is? Lees dan snel verder!

Vloer

In ieder huis hoort natuurlijk een vloer. Het is een van de belangrijkste dingen in een huis. Door de vloer kun je het interieur echt een eigen look geven. Een industrieel interieur heeft vaak een gietvloer Zwolle. Deze gietvloer is ideaal om de gewenste look te maken. Een betonlook is namelijk de look die je in het huis wilt creëren. Een houten vloer Zwolle is net iets te gezellig voor een industrieel huis. 

Keuken

Een keuken in een industrieel interieur is vaak donker. Je kunt bijvoorbeeld een metalen of een betonnen keuken kiezen. Een verweerde houten keuken past ook in het rijtje thuis. Door het gebruik van het hout krijgt het interieur toch nog een warme sfeer. Een industriële sfeer kan namelijk vaak erg kil en koud aanvoelen. 

Accessoires

Een interieur zonder accessoires is geen interieur. De industriële sfeer heeft niet enorm veel accessoires, maar een beetje is altijd een goed idee. Je kunt bijvoorbeeld metalen letters, betonnen bloempotten of een steenmal gebruiken in je interieur. Alle accessoires passen eigenlijk wel in het interieur, mits ze er oud en verweerd uitzien natuurlijk.