Wat is een plak pvc vloer?

plak pvc

De naam zegt het eigenlijk al, een plak pvc vloer bevestig je door de stroken op de grond te plakken. Dit is een erg gewilde keuze, mede doordat dit type vloer erg makkelijk te leggen is. Wat een aantal andere belangrijke voordelen zijn, lees je hier.

De vloeren zijn in vrijwel elke gewenste kleur te bestellen

De vloer is een van de bekendste elementen in huis waar je je persoonlijke smaak goed in terug kunt laten komen. Het is daarom ook helemaal niet zo vreemd dat een pvc vloer tegenwoordig in vrijwel elke gewenste kleur zijn te bestellen. Hierdoor is er altijd wel een ontwerp dat perfect past bij de stijl van je woning. Wat voor soort kleur laat je het liefste terugkomen bij jou in het interieur?

plak pvc

Op het gebied van de lengte van de plank en de breedte van de plank zijn er voldoende opties

Om een vloer optimaal tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk om een keer goed na te denken over je voorkeur op het gebied van de lengte van de plank en de breedte van de plank. Zo werkt een smalle plank bijvoorbeeld erg goed in kleinere ruimtes. Grote ruimtes daarentegen komen het beste tot hun recht als je kiest voor een brede en lange plank.

Heb je al nagedacht over het patroon waar je de vloer in wilt leggen?

Heb je ten slotte ook al een keer nagedacht over het patroon waar je de vloer in wilt leggen? Naast een klassieke langwerpige plank, kiezen veel mensen tegenwoordig ook voor patronen zoals een Hongaarse punt of een visgraat. Beide patronen zorgen voor een speelse twist in de ruimte en zien er natuurlijk ook altijd fantastisch uit.