Wat kan ik als vloerbedekking gebruiken?

Het is erg leuk om een nieuwe vloer in huis te leggen. Door middel van een nieuwe en andere vloer geef je je huis ineens een compleet nieuwe sfeer. Zelfs als je de meubels en de muren hetzelfde houd, dan is het al een heel ander gezicht. Het uitzoeken van een nieuwe vloer is dus een belangrijke taak. Het kan het interieur van je huis maken of breken. Het is een lastige keuze, want er zijn veel verschillende soorten vloeren. Maar welke soorten vloerbedekking zijn er?

Tapijt

De eerste vloer waar we naar gaan kijken is een vloer van tapijt. Tapijt is een zachte vloerbedekking die ook nog eens veel geluid opneemt. Dit maakt de vloer enorm geschikt als je een gehorig huis hebt, een kantoor hebt of veel lawaai maakt. Je kent vast wel een hol geluid in huis,. Dat is met een tapijt als vloer direct weg. Een tapijtvloer is daarnaast ook nog eens een enorm duurzame vloer en hij is eenvoudig zelf te leggen. Het enige dat je hoeft te doen is het plakken aan de ondervloer met dubbelzijdig tape. Wil jij zelf tapijt leggen Zwolle? Dan kun je het tapijt het beste halen bij Kawi woondecoratie. Daar krijg je het nodige advies over het plaatsen van een nieuwe vloer. 

Eiken

Een andere mooie vloer is een eiken vloer Zwolle. Een eiken vloer is enorm duurzaam en geeft het huis daarnaast ook nog eens veel sfeer. Wil jij een sfeervol huis hebben? Dan is het een goed idee om een eiken vloer in huis te leggen!