Wat kun je doen met naamborden?

Iedereen weet wel wat een naambord is. Een naambord is enorm leuk om te hebben. Het is een klein of een groot bordje met een naam erop geschreven. Je kunt de naamborden voor veel verschillende dingen gebruiken. Wil je weten waar je een naambord allemaal voor kunt gebruiken? Lees dan snel verder naar de onderstaande tips!

Tip 1: Voordeur

De eerste tip over wat je kunt doen met een naambord is het ophangen aan de voordeur. Je kent vast wel die huizen die een klein of groot bordje aan of naast de voordeur hebben hangen. Op dat bordje staan alle namen van de bewoners van het huis, inclusief huisdieren. Je kan ook het adres of het nummer op het bordje zetten. In beide gevallen zal iemand precies weten of diegene aan het juiste adres is. Dat is ideaal als je bijvoorbeeld een pakketje verwacht of als je nieuwe bezoekers bij je huis hebt staan.

Tip 2: Kinderen

De tweede tip voor het gebruik van een naambord is speciaal voor kinderen. Kinderen vinden het namelijk enorm leuk als hun eigen naam op hun eigen domein staat. Dat kan bijvoorbeeld op hun eigen slaapkamerdeur zijn. Een ander leuk idee is om een speelhuisje in de tuin of een andere speelruimte van je kind ook een naambordje te geven. Hierdoor zal het kind echt het idee hebben dat het echt van hem is. 

Tip 3: DIY

De derde en laatste tip is om het naambord zelf te maken. Je kunt natuurlijk op internet een naambord zelf samenstellen, maar je kunt er ook voor kiezen om er zelf een te maken. Dat kun je doen door een stukje hout en verf te kopen. Vervolgens verf je op het hout precies wat je op het bordje wilt hebben staan.