Wc renoveren

Ben jij je badkamer aan het renoveren of overweeg je dit te doen? Dan moet je zeker even informeren naar wc betonlook. Een belangrijk deel van je badkamer of gastentoilet is immers de wc. Dat betekent dat een lelijke wc direct de hele kamer ontsiert. Andersom brengt dit ook met zich mee dat een mooie wc de kamer naar een hoger niveau kan tillen. Neem daarom een beton cire of metal stuc wc voor een wc met betonlook.

Trendy

Een wc met betonlook heeft vele voordelen. Het is ontzettend trendy, dus je gaat mee met de stroom van je tijd. Nu kan je je afvragen: trendy? Stroom van je tijd? Het gaat over een toilet, hoe trendy of niet-trendy kan dat nou zijn? Maar daar vergis je je. Toegegeven, kleding raakt sneller uit de mode dan meubels, al helemaal badkamermeubels. Maar toch maakt het wel degelijk uit. Soms kom je in een badkamer die heel lang niet gerenoveerd is, waarbij er nog een toiletblok staat dat veel te breed is, of veel te laag. Dat werkt daadwerkelijk storend. Twintig of dertig jaar geleden was dat in de mode, maar tegenwoordig kan dat echt niet meer.

Naadloos

Een ander voordeel van een wc betonlook is dat cire beton naadloos is. Dit houdt in dat er geen ingewikkelde afwerkingen en details zijn. En dat betekent op zijn beurt weer dat er geen vuil en andere onzuiverheden achter kunnen blijven hangen. Dat maakt je wc extra hygiënisch. Wel zo fijn voor een badkamermeubel dat je toch tien keer per dag met je intieme zone betreedt. Niet alleen wordt het minder snel vies, het is bovendien ook nog eens veel eenvoudiger om het schoon te maken tijdens de grote schoonmaak. Je hoeft immers niet achter allerlei voegen te graven naar vuil, want dergelijke voegen zijn er niet bij een beton cire wc. Dit zijn slechts twee van de vele voordelen van een wc met betonlook.